Taikaopisto Aurea

Päivitetty viimeksi 19.08.2018

Ota yhteyttä


sähköpostilla:
taikaopisto.aurea@gmail.com

Vieraskirja

Mainostuskirja

Palautelomake

Tervetuloa

Tässä osiossa saat hieman ohjeistusta, hahmon luomisesta. Tästä on sinulle erityisesti hyötyä, jos roolipelit ovat sinulle täysin uusi juttu.

Hahmon luominen

Aluksi voit miettiä millaisella hahmolla haluaisit roolipelata? Ja mikä on hahmosi rooli Taikaopisto Aureassa? Onko se opettajahahmo, oppilas vai muu henkilökuntaan kuuluva? Kotitonttu? Räyhänhenki? Tupakummitus? Kaikenlaisilla hahmoilla voi liittyä Taikaopisto Aureaan.
Voit miettiä mitä taitoja hahmollasi on eli missä asioissa hahmosi on hyvä? Missä asioissa hahmosi tulisi kehittyä? Millainen perhe hahmolla on? Mistä asioista hahmo tykkää ja mistä ei? Ihan näin esimerkkeinä.

Muista että täydellistä hahmoa ei olekaan, eli ns. ylihahmoa ei voi luoda, jolla ei ole mitään heikkouksia. Voit yrittää miettiä sellaista hahmoa, jolla jaksat roolipelata, mikä olisi mielenkiintoinen hahmo pelata. Hahmosi ei todellakaan tarvitse olla sellainen, kuin sinä irl-elämässä olet, kysehän on roolihahmosta. Roolihahmosi voi siis olla täysin erilainen, kuin sinä olet esim. luonteeltasi ja ulkonäöltäsi. Voit esim. luoda hahmon, joka ei osaa jotain sellaista asiaa, minkä todellisuudessa eli irl-elämässä osaat.

Kun et millään keksi minkälaisen hahmon luoda

Jos et sitten millään keksi minkälaisen hahmon voisit luoda, minkälaisella hahmolla liittyä jäseneksi. Niin ei hätää, ylläpito on tarvittaessa apuna. Ota yhteys joko vieraskirjassa tai sähköpostilla ja me autamme.

Jo olemassa oleva hahmo

Jos sinulla on jo olemassa oleva roolihahmo, voit liittyä sillä Taikaopisto Aurean jäseneksi. Tai halutessasi luoda uuden/uusia hahmoja.takaisin edelliselle sivulle - ylösUlkoasu © M Layouts