Taikaopisto Aurea

Päivitetty viimeksi 05.02.2018

Ota yhteyttä


sähköpostilla:
taikaopisto.aurea@gmail.com

Vieraskirja

Mainostuskirja

Palautelomake

Tervetuloa

Maksamme Taikaopisto Aureassa henkilökunnalle ja opettajille, kuvitteellista palkkaa. Jokaiselle jäsenelle avataan mahdollisimman pian jäseneksi hyväksymisen jälkeen, Taikaopisto Aurean kauppakylän velhopankkiin oma tili.
Tämä velhojen ja noitien kauppakylä löytyy foorumin puolelta, piha kategorian sisältä. Ja velhopankki puolestaan kauppakylästä, molemmat ovat siis foorumin puolella. Omia tilejä kutsutaan, pankkiholviksi jotka ovat luonnollisesti salasana-suojattuja. Ylläpito määrittää pankkiholvin eli tilinumeron. Jolle myös henkilökunnan palkka maksetaan, kerran kuukaudessa. Valuuttana käytetään Harry Potter-kirjoista, tuttua velhovaluuttaa eli puhutaan kaljuunoista, sirpeistä sekä sulmuista. Eli kukaan ei saa tietenkään mitään oikeaa rahaa, vaan kaikki tapahtuu kuvitteelisesti.

Raha-asioita ja aloitussummia

Jokaiselle jäsenelle pyritään siis tilin avaamisen jälkeen lisäämään tilille, ns. aloitussumma. Jolla pystyy heti halutessaan tehdä ostoksia kauppakylässä. Aloitussumma vaihtelee vuosittain ja jopa kuukausittain, mutta on tällä hetkellä suunnilleen: 50 kaljuunaa, 15 sirppiä, sekä 30 sulmua. Riippuen onko henkilökuntaan kuuluva jäsen vai oppilas.

Palkkausjärjestelmä

Palkkaus riippuu tavallisesti siitä, kuinka pitkään on työskennellyt Taikaopisto Aureassa ja mitä palkasta on jäsenen kanssa sovittu. Aloituspalkka on pienempi ja kasvaa kuukausien kuluessa.


Muu henkilökunnan aloituspalkka:

Noin 250 kaljuuna, 40 sirppiä ja 30 sulmua/kuukaudessa. Mikäli kuuluu ainoastaan henkilökuntaan.

Vuoden kuluessa, muuhun henkilökunnan palkka voi olla esim. 270 kaljuunaa 80 sirppiä ja 50 sulmua.


Opettajien aloituspalkka:


Noin 320 kaljuunaa 70 sirppiä ja 55 sulmua/kuukaudessa.

Vuoden kuluessa aloituksesta palkka voi olla esim. 340 kaljuunaa, 75 sirppiä ja 80 sulmua.


Jos kuuluu muuhun henkilökuntaan ja on myös opettaja:

Silloin aloituspalkka voi olla noin 290 kaljuunaa, 75 sirppiä ja 60 sulmua/kuukaudessa.


Huomaa palkoissa kuitenkin seuraavat asiat:


Oma palkka on yleensä aina Taikaopisto Aureassa sovittavissa. Hahmon työkokemus vaikuttaa palkkaan eli niin sanottu kokemuslisä.


Hahmon täytyy tosiaan tehdä palkan eteen työtä. Eli opettajien ja muun henkilökunnan tulee huolehtia työtehtäviensä hoitamisesta. Poikkeuksena tilanteet, jossa mm. Taikaopisto Aureassa ei ole yhtäkään oppilasta. Ja palkan saamiseen ei vaikuta se, osallistuuko kukaan oppilas ylipäänsä tunneille.
Jotta esim. opettaja saisi kuukausipalkkansa, täytyy hänen suunnitella vähintään yksi kurssi jokaista toimintakautta kohden.Hahmoesittelyn postaus

Jokainen henkilökuntaan kuuluva, opettaja tai muu henkilökunnan jäsen saa noin 4 kaljuunaa, 5 sirppiä tililleen kun on postannut hahmoesittelyn hahmostaan foorumille. Summaan voi tulla muutoksia ja summa maksetaan, kun ylläpito on lukenut hahmoesittelyn.

Valuutta

1 kaljuuna=17 sirppiä. 1 sirppi=29 sulmua.

Lähde:
Potterwiki.


Pyrimme laskemaan aina mm. ostosten yhteydessä rahasummat oikein, mutta virheitä saattaa olla. Noudatamme summissa potterwikistä saatua tietoa.
takaisin edelliselle sivulle - ylösUlkoasu © M Layouts