Taikaopisto Aurea

Päivitetty viimeksi 24.08.2018

Ota yhteyttä


sähköpostilla:
taikaopisto.aurea@gmail.com

Vieraskirja

Mainostuskirja

Palautelomake

Tervetuloa

Maksamme Taikaopisto Aureassa henkilökunnalle ja opettajille, kuvitteellista palkkaa tehdystä työstä. Jokaiselle jäsenelle avataan mahdollisimman pian jäseneksi hyväksymisen jälkeen, Taikaopisto Aurean kauppakylän velhopankkiin oma tili.
Ylläpito avaa jäsenelle tilin, kun jäsen on ollut jonkin verran aktiivinen. Jos jäsen on hyväksytty jäseneksi lomien aikana, pyritään tili avaamaan lomien jälkeen.
Tämä velhojen ja noitien kauppakylä löytyy foorumin puolelta, piha-kategorian sisältä. Ja velhopankki puolestaan kauppakylästä, molemmat ovat siis foorumin puolella. Omia tilejä kutsutaan, pankkiholviksi jotka ovat luonnollisesti salasana-suojattuja. Ylläpito määrittää pankkiholvin eli tilinumeron. Jolle myös henkilökunnan palkka maksetaan, kerran lukukauden aikana.
Valuuttana käytetään Harry Potter-kirjoista, tuttua velhovaluuttaa eli puhutaan kaljuunoista, sirpeistä sekä sulmuista. Eli kukaan ei saa tietenkään mitään oikeaa rahaa, vaan kaikki tapahtuu kuvitteelisesti.

Raha-asioita ja aloitussummia

Jokaiselle jäsenelle pyritään tilin avaamisen yhteydessä lisäämään tilille, ns. aloitussumma.
Jolla pystyy heti halutessaan tehdä ostoksia kauppakylässä. Aloitussumma vaihtelee vuosittain ja jopa kuukausittain, mutta on tällä hetkellä suunnilleen: 50 kaljuunaa, 15 sirppiä, sekä 30 sulmua. Riippuen onko henkilökuntaan kuuluva jäsen vai oppilas.

Palkkausjärjestelmä

Palkkaus riippuu tavallisesti siitä, kuinka pitkään on työskennellyt Taikaopisto Aureassa ja mitä palkasta on jäsenen kanssa sovittu. Aloituspalkka on pienempi ja kasvaa kuukausien kuluessa.


Muu henkilökunnan aloituspalkka:

Noin 250 kaljuuna, 40 sirppiä ja 30 sulmua/kuukaudessa. Mikäli kuuluu ainoastaan henkilökuntaan.

Oltuaan vähintään vuoden muun henkilökunnan jäsen, palkka voi olla esim. 270 kaljuunaa 80 sirppiä ja 50 sulmua.


Opettajien aloituspalkka:


Noin 320 kaljuunaa 70 sirppiä ja 55 sulmua/kuukaudessa.

Oltuaan vähintään vuoden opettajana, jäsenen palkka voi olla esim. 340 kaljuunaa, 75 sirppiä ja 80 sulmua.


Jos kuuluu muuhun henkilökuntaan ja on myös opettaja:

Silloin aloituspalkka voi olla noin 340 kaljuunaa, 75 sirppiä ja 60 sulmua/kuukaudessa.


Huomaa palkoissa kuitenkin seuraavat asiat:


Oma palkka on yleensä aina Taikaopisto Aureassa sovittavissa. Hahmon työkokemus vaikuttaa palkkaan eli niin sanottu kokemuslisä.


Hahmon täytyy tosiaan tehdä palkan eteen työtä. Eli opettajien ja muun henkilökunnan tulee huolehtia työtehtäviensä hoitamisesta. Poikkeuksena tilanteet, jossa mm. Taikaopisto Aureassa ei ole yhtäkään oppilasta. Ja palkan saamiseen ei vaikuta se, osallistuuko kukaan oppilas ylipäänsä tunneille.
Jotta esim. opettaja saisi palkkansa, täytyy hänen suunnitella vähintään yksi kurssi jokaista toimintakautta kohden.


Jo maksettu palkka

Jos opettajalle on maksettu esim. syyslukukaudesta palkka ja todetaan kevätlukukautena, että opettaja ei ole suunnitellut eikä opettanut yhtäkään kurssia koko toimintakautena:

Voi ylläpito jättää maksamatta kevätlukukaudelta kuuluva palkka

Ylläpito voi myös periä jo maksetun palkan takaisin

Aktiivisuus voi lisätä palkan kasvamista


Siinä missä oppilas jäsen voi saada esim. palkintona kilpailuista velho rahaa tililleen, voi yhtä lailla muutkin jäsenet. Ja aktiviisuus voi lisätä myös rahasumman nousemista tilillä.

Erilaisia aktiivisuu-juttuja, esim. tehtävien suorittaminen voi lisätä rahasumman määrää tilillä.


Oppilaiden pisteet rahaksi

Jos oppilas on palkittu pisteillä, voi oppilas tietyin ehdoin saada muutettua, pisteet rahaksi. Sitä täytyy kuitenkin erikseen joka kerta toivoa ylläpidolta.
Jos oppilas on esim. onnistunut kerämään tuvalleen 20 p. voi hän halutessaan, pyytää saada osan pistemäärästä, tililleen rahana. Silloin tupa ei luonnollisesti saa pistesaldoonsa, 20 p. Jos oppilas on halunnut rahana osan.

Lisätietoja rahan kertymisestä tai menettämisestä

Jos oppilas kerää tuvalleen viikon aikana vähintään 100 p. Saa jokainen sen tuvan oppilas, omalle velho tililleen noin 2 kaljuuna, 5 sirppiä. Olettaen että koko 100 p. on lisätty tuvan pistesaldoon yhden viikon ajalta, eikä oppilas ole esim. pyytänyt osaa pistemäärästä rahana.
pisteet jotka on maksettu tilille rahana, tai rahana tilille saatu palkinto voi myös menettää, esim. huono käytös tai muu sääntörikkomus johtaa mahdollisesti rahasumman vähenemiseen tililtä.
Kohtuuden rajoissa ylläpito voi ottaa sääntörikkomuksesta tuvalta pisteitä ja sen lisäksi oppilaalta vähentää rahasummaa velho tilillä. Tai jopa sulkea oppilaan tilin väliaikaisesti, mikä tarkoittaa sitä, että rahat eivät ole oppilaan käytössä väliaikaisesti.

Hahmoesittelyn postaus

Jokainen henkilökuntaan kuuluva, opettaja tai muu henkilökunnan jäsen saa noin 4 kaljuunaa, 5 sirppiä tililleen kun on postannut hahmoesittelyn hahmostaan foorumille. Summaan voi tulla muutoksia ja summa maksetaan, kun ylläpito on lukenut hahmoesittelyn.

Valuutta

1 kaljuuna=17 sirppiä. 1 sirppi=29 sulmua.

Lähde:
Potterwiki.


Pyrimme laskemaan aina mm. ostosten yhteydessä rahasummat oikein, mutta virheitä saattaa olla. Noudatamme summissa potterwikistä saatua tietoa.
takaisin edelliselle sivulle - ylösUlkoasu © M Layouts